Betalingen – Tandartspraktijk Mijdrecht – Mijdrecht

Betalingen

Betalingen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. We hanteren de vaste tarieven die vastgesteld zijn door de NZa en voor alle tandartsen in Nederland gelden.

Voor behandelingen boven de €250 ontvangt u van ons vooraf een prijsopgave tenzij anders afgesproken. Onder de €250 kunnen we dit op verzoek ook doen.

In de praktijk werken wij niet meer met een factoringsbedrijf, maar versturen we zelf met behulp van slimme software (Payt) de declaratie naar de verzekering en kunt u de eventuele restnota heel simpel met iDeal betalen. Mocht u niet willen dat we de nota bij uw zorgverzekeraar aanbieden of wilt u de nota per post ontvangen ? Laat dat ons dan weten.

Behandeling voor kinderen tot 18 jaar worden grotendeels vergoed door de basisverzekering van uw zorgverzekering (uitgezonderd zijn orthodontie, bepaalde foto’s en zeer uitgebreide behandelingen). U krijgt dus geen rekening van ons voor behandeling van kinderen.

Op de rekening zijn de standaard KNMT betalingsvoorwaarden van toepassing. De betalingstermijn is 30 dagen. Wij kunnen u een aanbetaling vragen als u een uitgebreid behandelplan wilt laten uitvoeren.